U stapt op de door U gekozen datum in het huwelijksbootje in een adembenemende en romantische tuin met vaste planten, rozen, heesters en taxussen. Ook palmbomen en oude olijfbomen hebben hun plaats in onze lusthof gevonden. In de koudere periodes toveren we ons Kasteel om tot een winters paradijs. Voor ieders wat.

Joodse bruidsparen kunnen zich door een rabbijn in de echt laten verbinden door bijvoorbeeld een troonhemel te voorzien in de schaduw van onze grote esdoorn. Voor een protestantse ceremonie kan er aan de rozentuin worden gedacht, terwijl de sfeervolle kerk van Vallery, die zich vlak naast het Kasteel bevindt, zich perfect leent voor het verloop van een katholieke huwelijksviering.

Het is zelfs mogelijk om in het bijzijn van Boeddha onder een boom te mediteren. Een droom die werkelijkheid wordt : terwijl het heerlijk diner bij kaarslicht onder de schitterende trompe-l’oeil van de Salle des Tentures (Gordijnenhal) in volle gang is, verlichten talloze fakkels en vuurkorven het park en de betoverende omgeving.

Vervolgens barst er een muzikaal vuurwerk los met de perfecte afsluiter : Fraaie vulkanen (siervuurwerk) vormen een dubbele rij om zo de bruidstaart naar de zaal te brengen en de avond op een uiterst aangename manier verder te zetten.

Facebook
YouTube
Instagram
Pinterest
TikTok