Renaissance kamers voor uw bruiloft in het kasteel accommodatie in het kasteel: de duivenhok voor een bruiloft Oriental Room kamers in de palm middeleeuwse kamers
Chateau de Vallery, bruiloft in een kasteel

Het feest in de Grande Galerie wordt opgeluisterd door een fonkelende champagnepiramide, muurprojecties van foto’s uit het leven van het bruidspaar en intermezzo’s op een Erard-piano uit 1923, waarna de eerste walsen worden ingezet onder het toeziend oog van de dierenkoppen die in de sluitstenen zijn uitgehouwen. Dankzij de overnachtingsmogelijkheden ter plekke kan iedereen na het feest in alle veiligheid van een welverdiende slaap genieten. De volgende dag kunt u desgewenst een themabrunch of -lunch laten serveren rond het grote zwembad.

Het Château de Vallery is de gedroomde locatie voor de mooiste dag van uw leven. Geeft u uw jawoord aan dit kasteel? Er is geen mooiere plek denkbaar om uw liefde te vieren. Het Château de Vallery is helemaal voor u... Dit kasteel in Frankrijk is geen luxehotel, herberg of vakantieboerderij. Alle kamers worden vrijgehouden voor uw bruiloftsfeest (exclusieve zaalhuur). U kunt ontbijten waar u wilt, in het park, bij het zwembad of in het Pavillon oriental. En ondanks de vaak korte nachten is het heerlijk slapen in Vallery.