Renaissance gevel van het kasteel tijdens een verhuur voor bruiloft huwelijksreceptie organisatie grande galerie dag grande galerie uitzicht 's nachts organisatie en huwelijksreceptie : opening van de bal in de grande galerie wals aan het kasteel de Vallery dansen in de Grande Galerie eerste dans eerste dans in de stemming de grande galerie voordat de ceremonie bloemen decoratie van de ruimte
Chateau de Vallery, bruiloft in een kasteel

De Grande Galerie staat centraal in de organisatie van uw bruiloft in het kasteel. De eeuwenoude gewelfde plafonds vol stille geheimen zijn getekend door de hand van de grote renaissance-architect Pierre Lescot, die er een fraai neoklassiek lijnenspel in heeft verwerkt.

De bollen met tuinverse rozen lijken door de lucht te zweven, terwijl de muziek gezelschap krijgt van kleurrijke lichteffecten van de projectoren in de hoeken van de zaal. Langzaam schrijdt u de dansvloer op voor de opening van het bal. Om u heen laten de fakkels de schaduwen van de raamspijlen op de muren van deze renaissancezaal dansen.